PREMIÄR! LIVSSTILSPODDEN med MY och Sabina på I Like Radio

PREMIÄR av första avsnittet av Livsstilspodden med mig och My Martens. Så kul att äntligen vara igång och även att ha så många veckor att se fram emot.

Förra veckan spelades första avsnittet in och jag har ingen aning om vad My hade i tankarna men hon såg minst sagt mystisk ut hihi…

Vi spelar in vår podd i samarbete med I like radio och sitter vägg i vägg med bl.a Bandit Rock, RIX MorronZoo m.fl.

Det är många skratt, mycket kaffe, lite skitsnack och såklart poddinspelningen som vi kör på helt utan manus, på ren känsla. Det enda vi planerat i förväg är förstås ett ämne som avsnittet ska handla om men sen flyter det bara på och det är just det som är det härliga med podden. Det blir ärligt, spontat och äkta. Det blir vad det blir helt enkelt ha ha..

För många kaffe kanske;)

Dagens avsnitt handlar om oss och lite om vilka vi är, om nyårslöften och svårigheterna med att lyckas med löften gällande en ny livsstil och sen lite utsvävningar ha ha..

Hoppas att du hänger med oss, lyssna på avsnittet här.

Ny vecka och nya avsnitt, det här är jag idag som spanar in att jag kommer med i bild ha ha.. påväg på inspelning av fler avsnitt som ni har att se fram emot och man vet aldrig vad det kommer att bli… så kul att bara få ”go with the flow”

För dig som är nyfiken så är dagens klänning nåt jag hittade på rea från H&M 

Som sagt, nytt avsnitt om en vecka på ilikeradio.se, kom gärna med kommentarer, frågor, synpunkter o önskemål.

Ha en fin dag!

 

 

14 kommentarer
 1. Åh vad kul!! Har du börjat med blogg, shit vad nice.
  Kommer att följa dig och har börjat lyssna på er PODD.
  Jag förväntar mig att bli rejält peppad och få så mycket motivation och information här. 😀
  NU KÖR VI!!

 2. Förresten så tänker jag på en sak.. vill inte att du tar illa upp och vet inte hur jag ska uttrycka mig så att det inte kommer ut eller tas fel. Men när jag hörde er podd om att du säger att du planerar att vara samma storlek när du är 40, 50 och 60 typ.. att det är klart att man kan.. då undrar jag lite. Är det så att man kan nå ett mål? Är det så att man kan se ut som man längtat efter i tusen år? Är det verkligen möjligt? Även om man varit gravid två gånger, varit stor som gravid (var inte stor innan) och nu är äldre och fast eller vad man ska säga? Har inte graviditeterna stor skillnad på hur mycket vi kan åstadkomma med våra kroppar. Jag tänker att en som inte varit gravid självklart har det lättare att se awesome ut än den som varit gravid två gånger och töjt ut kroppen, gått upp 35 kg etc. Men jag vill inte mena nått illa med detta Sabina, så ta inte illa upp. Jag bara ärligt undrar om jag verkligen har en chans att ens kunna nå 40 % av den snygga, starka och välmående kroppen du har??

  /en som söker hopp

  1. Hej igen,
   Hoppet är inte ute trots att du har burit flera barn. Vi är alla olika och givetvis så förändras våra kroppar efter vissa påfrestningar men gällande graviditet och övervikt om vi nu talar om en viss form så är det inte en anledning att luta sig tillbaka o tro att det är kört då våra kroppar fixar det. Det är snarare en fråga om hur man levde som gravid och innan graviditeten och hur man orkar prioritera sig själv som nybliven mamma där andra människor kommer först, sömnen är bristvara och att man inte riktigt kommer in i rutinerna kring träning och kost igen. Kämpa på!

 3. En till fråga jag gärna vill få svar på är: Det här med din app tex, du har situps i den. Ofta som mamma har man fått höra att man ska undvika att göra situps, speciellt om man inte vet om man är delad i magen och så. Nu är jag inte nyförlöst direkt, sista kejsarsnittet var för 6 år sedan. Vet inte heller om jag är delad eller inte? Har dock aldrig vågat göra situps för det är inte värt risken.
  Vad säger du om det, vad anser du och rekommenderar?

  1. Jo misstänker att du borde känna om det är ett bekymmer och eftersom det inte är uppenbart och det har gått flera år så är du troligen redo att träna som vanligt. Däremot så tycker jag att man ska variera sin magträning oavsett vem du är och inte välja att ”mata” klassiska situps som många gör dvs de kör ex 100st situps varje dag osv…
   Magen tränas i de flesta övningar och används även i vardagslivet tex när vi lyfter upp våra barn. Den typen av magträning tycker jag att du ska träna mer av (känn känslan du har när du ska lyfta tungt, vad händer med magmusklerna) Men våga också prova på ex situpsstöt som finns i appen (kolla tekniken noga) Analysera hur det känns efteråt.

  1. Det är alltid effektivast att ta i under träningen, välj hellre löpning på en ansträngande nivå och öka samtidigt din vardagsmotion 🙂

 4. Så härligt att lyssna på er?. Kul att ni tog upp om PT online, jag har erfarenhet av 2 där en av dom var ok men den andra var katastrof.
  Så sugen på erat event på Öland men inte det lättaste att få med sig någon….
  Ser fram emot nästa avsnitt!
  Ha det gott
  Kram

  1. Tack Annette!
   Ja det är många som har sett sin chans att tjäna pengar online men dessvärre med fel intentioner.
   Hoppas att vi ses på Öland och våga komma även om du inte hittar någon som kan följa med, du kommer inte att behöva vara själv:)
   Kram

 5. Hej, vad tycker du om Lchf? Jag har tänkt att börja äta enligt den kosten och samtidigt promenera och dansa som motion. Har du några tips till mig som jag bör tänka på när det gäller kosten.

  1. Hej Ann!
   Jag är inte alls för dieter utan förespråkar en långsiktig livsstil och att man satsar på förändringar i sitt sätt att äta nu och för framtiden inte bara för en tillfällig period.
   Lyssna gärna på min podd om tre veckor då kommer ämnet att vara just dieter.
   Lycka till kram Sabina

 6. Puh!! Jag har också gjort en viktresa o har nu gått upp 10kg under senaste året, jag vet ju varför jag har ju ätit pga jag inte har mått på topp.. Har tränat på som vanligt men i oktober var det som att springa in i en vägg… Blev sjuk för första gången på säkert 3år, o nu kommer jag inte ur träsket, är nu inne på tredje sjukan sen dess, hinner börja träna igen ( försiktigt o hunnit trappa upp till där jag vill vara) Pang då slår det till igen… HUR blir jag frisk? ska bli så kul att höra resan med MY o se om jag kan får lite mer motivation o tips… Är 46 o tror att även hormonerna har börjat att bråka lite, men det är ingen ursäkt.. Jag har ätit för mkt o fel..

  1. Hej Petra!
   Det är att kämpa på med tålamod. Försök att se alla steg som ändå är positiva även om de är väldigt små steg.
   Häng även med här och i podden så hoppas jag att jag och även My kan inspirera dig påvägen.
   Heja dig! Kram

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras