Så här laddar jag inför en bikinifotografering

Jag vet ju att många modeller förbereder sig i flera dagar inför en fotografering med att strikta till kosten, öka motionen, försöka bli av med vätska i kroppen genom att bl.a. utesluta alla salter, socker och kolhydrater de närmsta dagarna samt äta naturligt vätskedrivande produkter som exempelvis grapefrukt och jordgubbar (och dessvärre ibland onaturliga preparat).

Så här laddade jag för förra veckans fotografering av badkläder från Sunkini. Jag hade en helt vanlig vecka hemma med fullbokat schema, det var jobb, hem och familjen, jag hann med 3 st träningspass under den veckan, i övrigt så var min kost precis som den brukar vara. Dvs bl.a. min hemmagjorda pizza, hehe och min vardagsmotion var dessvärre inget vidare just den veckan.

Jag och Charlotta Flinkenberg som var med mig på fotograferingen som var i Uddevalla åkte iväg dagen innan och väl framme så fick vi tips om den bästa restaurangen i Uddevalla dit vi gav oss iväg kvällen innan vår fotografering. Och precis som vanligt då jag besöker en trevlig restaurang med en vän så njuter jag av en god kväll, av trerätters middag med ett gott glas rött till ha ha… Alltså jag laddar precis som en rutinerad modell  😉 Ehhh, eller helt mot konstens alla regler… OCH jag älskar lakrits så på vägen hem så passerar vi en liten tobaksaffär dit jag smiter in för att inhandla mina favoritgodisnappar och en Ramlösa. Att förtälja är att jag sällan äter en hel påse godis i ett svep och den här gången blev det endast 4st godisnappar som avslut på min kväll.

Det kan tänkas vara tokigt att dela med sig av den här kvällen som om jag förespråkar att äta trerätters, dricka vin och äta godis. Det är så klart inte så men mitt liv ter sig på detta vis ibland och självklart inte varje dag. Nu blev det bara så med timingen inför en fotografering för jag gör inte så stor skillnad på en fotografering eller andra uppdrag i mitt yrkesliv. Jag är mig själv och jag känner att jag vill vara den jag är hela tiden och även se ut som jag gör hela tiden och inte ”späka mig” inför ett enstaka tillfälle och sen återgå till mig själv igen, det känns inte äkta och rätt för mig.

Det här är en ny modelltrend hihi 😉

6 kommentarer
 1. Sabina!

  Du har sunda värderingar som jag håller med om till hundra procent och försöker leva efter för egen del.

  Det är kul att läsa rader av någon som vet och det stärker också mig samt pepprar mig att fortsätta träna.

  Glad Påsk till dig och din familj.

  1. Tack!
   Ja livet ska ju levas fullt ut utan fixering kring sin kropp eller sitt utseende. Självklart så har det en roll men det är inte allt..
   Glad påsk:)

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras