Skönhetsfix, hår, hud och naglar!

Vad fixar du på dig själv i form av skönhet/utseende?

Mina regelbundna To Do är håret och naglarna och nu har jag dessutom varit på flera Microneedling behandlingar som jag har spritt ut under några månader, totalt 4st behandlingar är planerade och idag var jag på min tredje behandling på Mimass AB. Tidigare så har det varit väldigt lindrigt men just idag så reagerade min hud lite extra mot de tidigare tillfällen och jag upplevde mer sveda under själva behandlingen och även efteråt under hela dagen och kvällen. Men vill man vara fin får man lida pin och resultatet börjar visa sig. Mina linjer på halsen är betydligt mindre bl.a.

Man ser verkligen inte klok ut i denna mask men gud så skönt med den kylande effekten, speciellt idag. (har haft på en till mask nu ikväll här hemma några timmar efter behandlingen)

Gällande mitt hår så går jag regelbundet var 3-4 vecka och färgar utväxten hos min frisör Katrin RosénStockholms Stylisterna. Naturligt så har jag nog lite brunaktigt mot råttfärgat hår tror jag hihi det märks att jag inte har sett min naturliga hårfärg fullt ut på vääääldigt länge. Jag föddes med kolsvart hår men med tiden blev jag brunhårig och sen kom det glada 80-talet med blonderat hår med ännu ljusare slingor plus permanent och sen dess så har jag inte sett min naturliga färg. Jag har turen att jag har tjockt hår som är friskt och starkt, det är dessutom helt naturligt spikrakt så att platta håret har jag aldrig behövt göra, snarare tvärtom. Lockar är ju så fint!

Nyfixad med  tvättat hår efter färgningen, inga produkter i håret utan helt naturligt torkat med fönen och utkammat.

När jag var liten flicka så var jag en nagelbitare med ständigt nedbitna korta naglar och i min första anställning blev jag anställd som massör vilket gjorde att långa naglar var man tvungen att välja bort. Den dagen jag slutade att behandla så var det extra kul med lite längd på naglarna och jag började ta hand om naglarna på allvar. Idag går jag till Luxury Nails var 3-4 vecka (bokar alltid samma dag som håret då salongerna ligger ett stenkast ifrån varandra) och har gellack på. Alltid fixade naglar, kvinnligt och snyggt.

Jag ser detta som att ta hand om mig själv och tycker att det är viktigt att känna sig fin på det sätt man själv gillar.  Vad tycker du?

KRAM

Filorga
125 kr
Clarins
895 kr
Shiseido
765 kr
L'Oréal Paris
119 kr
Clarins
950 kr
Ciaté
127 kr
GHD
1399 kr
Essie
103 kr
2 kommentarer
  1. Det är klart att man ska göra det man vill och kan om man har möjlighet (det kostar ju en slant) . För mig är det regelbundna frisörbesök, var 8-9 vecka just nu då jag låter håret växa ut lite. Ansiktsbehandlingar på Akademikliniken här i Göteborg och för naglarna blir det gel ungefär var 6:e vecka. Och sist men inte minst, träning på gymmet 3 dagar i veckan. Herre gud vad ambitiöst (och dyrt, hua) det låter nu när jag ser det i skrift… haha…

    1. Hihi ja det blir endel man lägger både tid och pengar på men det är det värt, en investering i sig själv 🙂
      Kram

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras