Som så många andra kvällar…

Sitter jag här med min dator och skriver inlägg till denna blogg med ett glas bubbelvatten och ett glas vin i väntan på min ”sabinas special home made pizza”

Dagen började hemma med en uppladdning haha inför dagens träningspass på Medfit tillsammans med min kära vän och kollega Morgan.

Passet blev en favorit i repris som jag och Mogge har kört ett par ggr tidigare. Grisiga Tabata stationer. (tabata: 20sek 100% arbete med 10sek vila x8 st intervaller dvs totalt 4min av samma övning) Finns en app som håller ordning på tiden och den heter HIITTimer.

 1. Löparband som är format som en våg med maxbelasting (som om du skjuter något extremt tungt framför dig i en framåtlutad position)
 2. Stakningsmaskinen
 3. Repen
 4. Ball to wall 8kg
 5. Höga knän på en höjdhoppar matta
 6. Explosiva magövningar

Efter passet jobb, lunch jobb och jobb.

Hittade ett veganskt rawfood café som jag inte sett tidigare så det fick det bli!

Kvällen bjöd på en fotografering hemma hos oss inför ett reportage/intervju som kommer att komma i Hemmets Journal. Min man kommer att komma med på några bilder som den utsände fotografen tog till tidningen men han passade samtidigt på att ta fram sin egna kamera nu när barnen var så inställda på uppgiften, att bli fotograferade. Här är ett par biler som Anders tog ”bakom kulisserna”.

Kram

 

2 kommentarer
 1. Vad är raw kaffe?
  Men du, vilka otroligt fina bilder, jag blir rätt wow’ad av dig varje gång jag ser bilderna på dig. Så vacker och snygg!
  Hoppas på att kunna bli hälften så stark som du är och komma igång med träningen så kontiunerligt jag bara kan tills det blir en livsstil.
  Stor kram och ha en fin dag.

  1. Hej!
   Det kallas för Cold brew och är kaffe som aldrig hettas upp, de malda kaffebönorna blandas ner i kallt vatten och ska sedan stå och dra i ca 16h (rör gärna om ett par ggr) Googla om du är intresserad av att prova.

   Tack snälla 🙂 Heja dig!
   KRAM

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras