Spanien, Hjo och flytt av blogg…

Hemma i Sverige igen efter en fantastisk semester med familj och vänner. Vi var i Spanien Marbella och bara tog det lugnt, sola, bada och faktiskt tränade…. Det är ju ett lyx att jag och Anders kunde gå tillsammans på gymmet flera dagar på rad under semestern då min kära vän Anahita gärna tog barnen under tiden. Det blev en mix av cardio och styrka för mig och allt styrdes efter känsla och sug för tillfället, det ska ju vara kul att träna också:)

 

Väl hemma igen så blev det ett snabbt jobbuppdrag på Hälsoveckan i Hjo, alltså i stort sett bara några timmar efter att vi hunnit landa på Arlanda så gav vi oss av mot Mormor för att lämna barnen och sen vidare mot Hjo där jag hade en föreläsning och ett träningspass på schemat. Anders var med mig så vi passade på att förena nytta med nöje, umgås utan barn, bada, middagar, kvällspromenad (till glassbaren haha)…

Nu är det ”halv semester” vilket innebär några dagar av jobb med break av lite korta utflykter med barnen lite då och då. Helt underbart!

Men nu till det nya…. Jag har beslutat att flytta denna blogg till min egna plattform och detta inlägg är det sista inlägget på netstyle.se

Från ons den 8:e aug så hittar du min blogg på www.sabinadufberg.com/blogg

Tack Netstyle och Charlotta Flinkenberg för min start i bloggvärlden 🙂

KRAM

2 kommentarer
 1. Hej igen S

  Motionerat när det var så varmt och märkte att man svettades tio gånger mer och inte alls konstigt.

  Men pulsen eller hjärtat slog mycket hårdare och svårare att återhämta sig efter varje pass.

  Funderat på om vissa kroppar inte är gjorda att träna när det är för varmt?

  Jag är smal som en pinne men ändå denna höga puls vid värme.

  Funderar ibland om du stöter på detta fenomen ibland?

  MVH

  1. Hej!
   Vi är alla olika och fungerar olika. Vissa av oss är mer för värme och träning medans andra fungerar bättre vid kyla.
   Väljer du att träna när det är varmt så tänk på att dricka extra mycket vatten regelbundet utspritt vid flera tillfällen varje dag. Vätskeförlust påverkar oss enormt gällande prestation, mående och även återhämtning.
   Det är en större påfrestning för oss alla när det är väldigt varmt och du måste själv avgöra hur du mår i detta. Personligen älskar jag värmen men fungerar däremot mycket sämre vid kyla och det får helt enkelt bara vara så.

   OBS!
   Jag har flyttat denna blogg till http://www.sabinadufberg.com/blogg

   Hoppas att vi se där…. KRAM

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras