Weekend.. business and pleasure

I helgen har jag varit iväg på en träningsdag i Katrineholm på Ängens Pärla och i vanlig ordning så blev det ett väldigt lyckat event. Vi hade dessutom ett så fint väder med tanke på att det var ett utomhus event. Ängens Pärla ägs och drivs av en väldigt nära vän till mig och jag är från trakterna. Jag är uppvuxen i Flen (grannkommunen) men gick i skolan i Katrineholm, började mig yrkeskarriär i Katrineholm och hade mitt egna första, andra och även tredje boende i Katrineholm…. Alltså det var lite som att komma hem och man möter alltid välkända ansikten, tidigare kollegor, kunder och även vänner när jag kommer till Ängens Pärla. Helt fanatiskt!

När jag ändå är och jobbar hos min vän så passar vi alltid på att stanna kvar med hela familjen (barnen är hos min mamma som bor 15min bort under tiden eventet pågår och sedan kommer de med mormor och Seppo och sluter upp) Vi grillar, badar i poolen, umgås och tar igen tid. Business and pleasure på hög nivå. Samtidigt som vi även hinner umgås med min mamma och hennes Seppo.

Vilken strålande helg, livet känns bra!

 

3 kommentarer
  1. åh, det ser ju ut som ett jättehärligt ställe!! Tänk vad många smultronställen vi har i sverige, synd att vi inte har sommar några fler månader per år bara!! 🙂

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras