Samarbete: Netstyle testar ansiktsbehandlingen Dermapen

Ansiktsbehandlingen Dermapen har ni säkert hört talas om? Det är en metod för oss som vill ge huden en rejäl kick och uppfräschning, utan injektioner, men som samtidigt ger bättre effekt än vanlig hudvård.

Netstyles chefredaktör Charlotta Flinkenberg har testat behandlingen Dermapen Restylane Skinbooster Skin Improvement hos Akademikliniken, i ett samarbete. Det är en extra effektiv Dermapen-behandling där man slussar ner hyaluronsyra i huden, något man tidigare var tvungen att behöva göra med injektioner. I filmen nedan kan du se hur det gick!

Vi testade enbart en behandling vilket gav en fin lyster i ansiktet, men effekten håller dock inte i sig lika länge som om du gör en kur med upprepade behandlingar, cirka 3 stycken med 6-8 veckors mellanrum. En behandling med Dermapen Restylane Skinbooster Skin Improvement är dock toppen om du ska gå på fest och vill se lite fräschare ut, eller har något annat tillfälle då du vill ha din hy i toppform, kanske inför semestern då huden behöver en extra fuktboost. För bästa resultat bör du följa upp behandlingen hemma med Akademiklinikens produkter Pure Lift Serum och Cure Recovery Cream. Behandlingen ger huden fukt, lyster och en hudföryngrande effekt.

En behandling kostar från 4.200 kr. En kur med tre behandlingar kostar från 10.500 kr.

Mer info hittar du här!

Av Charlotta Flinkenberg Foto/film Carlos Norlén Redigering Emelie Otterbeck

Stylein
1499 kr
Gant
3499 kr
Jotex
499 kr
Newport
695 kr
Jotex
3499 kr
Gucci
2899 kr
Ellos
175 kr
Indiska
49 kr

 

2 kommentarer

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras