Säsongens snyggaste skinnjackor – så stylar du dem

Skinnjackan är ett av våra mest älskade plagg. Och särskilt på hösten medan det fortfarande är så pass varmt att du kan bära den utan att frysa. Men trots att skinnjackan är ett klassiskt plagg i basgarderoben finns det lite kul sätt att styla den på och göra den mer trenduppdaterad. Här kommer härlig inspiration!

Välj en vit jacka!

Ljusa skinnjackor ger ännu mer trendeffekt när de bärs på hösten jämfört med våren. Extra snyggt med detaljer i silver.

Bär den till ljuva plagg

Oskylda plagg som vit, skir spets, blir en fin kontrahent till en svart bikerjacka. Ju större kontraster desto mer intressant modemöte. Det är även feminint och snyggt att spänna åt bältet i midjan på denna typ av modell.

 

Till businesslooken

Jo, det går faktiskt utmärkt att bära skinnjackan till dressade kostymbyxor, högklackade skor och elegant väska!

 

Bär den som klänning

Har du tillräckligt lång skinnjacka och kort kjol under (gärna kortare än jackan) så kan du skapa en snygg Matrix-liknande look. Ett plus om du hittar en väska i matchande färg!

Välj en oversizemodell

Laborera med lite olika silhuetter för skinnjackan. Leta på herrarnas avdelning på second hand-butiker exempelvis. Snyggt till en i övrigt feminin outfit.

Bär den som en mantel

Det klassiska stylistknepet att bära ytterplagget som en mantel, lite nonchalant över axlarna, funkar givetvis lika bra med en skinnjacka!

Av Charlotta Flinkenberg Foto All-About-Fashion

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras