Har du massor av plagg i garderoben men ”inget att ha på dig”? Känner du dig fast i ett klädmanér och en look du grundade för massor av år sedan? Har du varit mammaledig och glömt bort att fokusera på dig själv de senaste åren? Vill du klä dig för att inspirera och imponera vid ett viktigt tillfälle – kanske en jobbintervju, bröllop/fest eller en date? Eller vill du helt enkelt bara få hjälp av ett proffs med att styra upp en funktionell basgarderob med snygga plagg som funkar tillsammans?

Oavsett dina behov så hjälper jag dig! Jag har jobbat i modebranschen i över 15 år som chefredaktör för olika magasin och arbetar fortfarande som modejournalist. Jag har stylat alltifrån mammalediga ingenjörer till finanskvinnor och kända artister/skådespelerskor. Mina styrkor är att jag har goda kunskaper om olika sorters kvinnokroppar och hur man bäst smickrar dem med smarta stilknep. Jag har även full koll på utbudet av kläder i olika prisklasser och vet var man ska leta. Eftersom jag scannar igenom tiotusentals visningsbilder från catwalken och streetstyle varje säsong är jag uppdaterad på de senaste trenderna, men jag vurmar ännu mer för tidlös och klassisk stil som håller en hel livstid.

Välj mellan silver-, guld- och diamantpaketet, utifrån vilka behov du har. Läs mer här nedanför om vad de olika tjänsterna innebär.

Jag ser fram emot din bokning och hoppas att vi ses! 

Charlotta Flinkenberg

SILVERPAKETET 

Detta ingår: Skräddarsydda styling- och shoppingtips via mailkontakt. Du skickar bilder på dig själv och svarar på frågor som jag tagit fram. Du beskriver detaljerat vad du behöver hjälp med och svarar på eventuella följdfrågor från mig.

Inom 48 timmar får du svar av mig i form av personligt utvalda shoppingtips i moodboard-form, där jag presenterar vilka plagg och accessoarer jag rekommenderar dig att köpa, samt hur de kan kombineras. Konkreta länktips till köpställena ifråga samt tydliga prisuppgifter.

Utöver detta får du generella stilråd för det specifika området ifråga som kan sparas för framtida bruk.

Pris: 3.495 kr (inkl. moms)

GULDPAKETET 

Detta ingår: En halv dags (4 timmar) fokus på dig och din klädstil. Jag kommer hem till dig och går igenom din garderob, hjälper dig vad du kan sortera ut och sälja eller skänka, samt vad du kan behålla och vad du behöver komplettera med. Jag intervjuar dig om dina behov och önskemål (baserat på ett frågeformulär du har fyllt i innan besöket) och jag visar på ett konkret vis hur du kan kombinera olika outfits och lösa vissa kläddilemman. Vi går gemensamt igenom mina förslag till shoppingtips åt dig, online.

Gemensam lunch ingår på närliggande restaurang. Guldpaketet kan även erbjudas på plats i ett köpcentrum, om du hellre vill det och avstår hembesök. Då börjar vår träff först med en intervju om din klädstil samt konkreta tips från mig. Därefter hjälper jag dig att shoppa och välja ut plagg anpassade efter dina behov, i köpcentrumets butiker. Gemensam lunch ingår i köpcentrumet.

Guldpaketet kan genomföras på för- eller eftermiddag efter dina behov. Om det inleds på förmiddagen avslutas det med lunch och om det inleds på eftermiddagen tar vi lunchen först.

I guldpaketet ingår även ett personligt stiltips från mig till dig, en gång i månaden i sex månader i mailform.

Pris: 7.995 kr (inkl. moms)

DIAMANTPAKETET 

Detta ingår: En hel dags (8 timmar) fokus på dig och din klädstil. Jag kommer hem till dig på morgonen och går igenom din garderob, hjälper dig vad du kan sortera ut och sälja eller skänka, samt vad du kan behålla och vad du behöver komplettera med. Jag intervjuar dig om dina behov och önskemål (baserat på ett frågeformulär du har fyllt i innan besöket) och jag visar på ett konkret vis hur du kan kombinera olika outfits och lösa vissa kläddilemman.

Efter det åker vi till köpcentrumet Mall of Scandinavia (med min bil). Gemensam lunch ingår på restaurang inne på Mall of Scandinavia samt ett glas bubbel (valfritt) för dig så att det ska kännas som extra guldkant.

Därefter hjälper jag dig att shoppa och välja ut plagg anpassade efter dina behov, i köpcentrumets butiker. Vi rundar av med fika på eftermiddagen inne i köpcentrumet och avslutande snack om hur du ska ta dig till dina nya kunskaper om kläder i vardagen framöver.

Dagen avslutas med att jag skjutsar dig hem med dina shoppingpåsar. I diamantpaketet ingår även ett personligt stiltips från mig till dig, en gång i månaden i tolv månader i mailform.

Diamantpaketet med hembesök erbjuds enbart dig som bor i Stockholmsområdet. Vill du hellre utnyttja dina 8 timmar med mig som personal shopper i ett köpcentrum (utan hembesök först) går det också bra, då kommer jag och hämtar dig. 

Pris: 11.995 kr (inkl. moms)

BOKA CHARLOTTA HÄR:


Foto Pavel Maira, iStock