Stövlarna som gör hela din look

 

Ett par snygga stövlar adderar mängder med attityd åt en outfit på sekunden! Man känner sig alltid klädd (och varm) i ett par stövlar, de är som ett snyggt fashionpansar. Här har vi plockat ut några streetstyle-damer med särskilt god smak för vackra boots. Låt dig inspireras och välj gärna stövlar till dina kläder nästa gång:

Vita stövlar

Hypen med vita skor håller i sig i vinter och även senare i vår enligt catwalkrapporterna. Och hetare än skor är vita stövlar! Vitt är en neutral färg, precis som svart och beige och funkar därför till precis alla färger. Det kan vara fint att plocka upp den vita färgen upptill någonstans i din outfit om du vill, som i ett skärp, solglasögon eller en topp.

Cowboyboots

Kanske den allra hetaste retrotrenden i vinter! Finns både hos de billigare kedjorna till de anrika modehusen. Mest effekt får du om du kontraststylar de tuffare bootsen med en feminin outfit.

Overknee-boots

Stövlar som går över knäna går att styla på olika vis, antingen till en knälång klänning, eller skjortklänningsmodell. De modiga blottar en bit av låret i en kortare kjol. De är även snygga till skinnshorts och strumpbyxor!

Lågklackade stövlar

Om det känns besvärligt att trava runt i höga klackar hela dagarna så välj gärna lågklackade stövlar. De kan ge en rustig känsla åt en kortare kjol och finare väska. Välj gärna en stickad, bylsig tröja upptill.

Stövlar med fransar

Rolig modell som ger lite action åt din gångstil med de fladdrande fransarna. En rätt så dominant stövelvariant, så du behöver inte krångla till din övriga outfit så mycket när du bär stövlar med fransar.

Pösigare skaft

Skapa en intressant silhuett med stövlar som har lite mer generös vidd i skaften. Det innebär att de gärna får hasa ned lite grann och skapa rynkor och dragspelseffekt runt anklarna.

Lila eller vinröda stövlar

Otroligt stilfullt och en härlig färginjektion i vinter får du med plommonfärgade eller lila stövlar. Plocka gärna upp det lila eller vinröda på andra ställen i din outfit för en vågad men elegant helhet.

Av Charlotta Flinkenberg Foto All-About-Fashion, Alexandra Lapps blogg

 

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras