Styla gubbrutiga trenden – helt utan gubbe!

Att gubbarnas tid är förbi har nog ingen missat, men nu tar vi deras mest klassiska signum och gör det till vårt! Gubbrutan kan förstås vara lika intetsägande som farbröderna som burit den, men med lite färg, roliga detaljer och ickegubbig stil är den både lättstylad och hållbar, eftersom den inte lär gå ur tiden i första taget. Till skillnad från de där farbröderna …

Addera färg

Knallröda signalplagg, färgstarka mönster och accessoarer som syns får extra lyft bredvid en klassiskt rutig bas.

Denimstyla

Om grå rutor signalerar äldre herre så är jeansens budskap precis tvärtom – och motsatsstyling är ett smart knep som gör hela looken mer intressant.

Feminint kontrasterat

Kaxiga pumps, röda läppar och figurnära silhuetter – kontrastmatcha rutmönstret med det mest o-gubbiga du kan tänka dig, så blir resultatet just det, o-gubbigt.

Setmatcha

Den klassiska kostymen är en av vårens största trender och det gäller även den grårutiga, men i modeller med mycket attityd och nya snitt. Bryt gärna av den rutiga gubbkostymen med en kul T-shirt eller udda solglasögon och vassa klackar. För en helrutig look funkar kavaj med kjol, kjol med blus och blus med byxor också fint.

Av Helena Skoog Foto All-About-Fashion

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras