Tre klänningar – nio looker

En fin sommarklänning är inte bara en fin sommarklänning, den kan förvandlas med hjälp av accessoarer och frisyrer, skor och attityd. Vi har valt ut tre av de populäraste modellerna det senaste året och hittat de snyggaste sätten att bära dem. Lär av streetstyleproffsen och maxa din egen garderob genom att styla det du har på olika sätt varje gång!

Blommor & asymmetri

Den här blommiga favoritklänningen från Magda Butrym (ett märke att lägga på minnet för framtiden!) har setts både här och där längs promenadstråken under modeveckorna. Midjeväskan ger en sportig kontrast till det romantiska mönstret medan basker och bruna boots skapar en avslappnad hippiekänsla. Med jeansjacka blir uttrycket ett helt annat. Vilken look gillar du bäst?

Japaninspirerad kimono

Hårda boots, sköna sneakers eller klackar med öppen tå – tänk vilken skillnad skorna gör för en hel look. Det går inte att förändra den här klänningsmodellen från Rixo London så mycket med skärp eller andra detaljer, men genom att byta skor ändras stilen ändå.

Präktigt & småblommigt

Varianter av de här klänningsmodellerna från Alessandra Rich har burits av mååånga stilmedvetna de senaste säsongerna i olika färger – från Nicole Kidman till olika streetstylestjärnor och bloggare. Den här modellen får snabbt en ny look med ett brett bälte. Och när det gäller skorna är det svårt att välja vad som är finast till – pumps, öppen tå eller mer edgy skodesign?

Av Helena Skoog Foto All About Fashion

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras