Tre ljuvliga manikyrer att testa i vår

Om du har ledsnat på att måla ägg, måla naglarna istället! Här kommer tre inspirerande förslag på vårfina manikyrer i ljuvliga pasteller som är enkla att göra:

Multikolorerat

Välj tre färger du gillar i pastell och varva dessa på naglarna. Färgerna bör vara lika varandra i mättnad och intensitet, blanda heller inte glitter- eller metalliceffekt med släta lacker.

Färgad mandelform på vit bas

Samma variant som multikolorerad fast med twisten att du först lackar en vit bas som sedan får torka ordentligt. Därefter målar du en mandelform av det färgade lacket ovanpå. Det gäller att vara stadig på handen!

Konfettiprickar

Basen här är olikfärgade naglar på varje finger, men i snarlik färgskala. Använd ca 4-6 färger totalt varav ett ska vara vitt och ett med glitter/skimmereffekt. Måla basen för samtliga naglar först och låt sedan torka. Sedan böjer du till ett vanligt hårspänne, såna här  så kallade ”bobby pins” så att du får en ände att ’dutta’ prickarna med. Hårspännets ena ände doppar du sedan försiktigt i penseln på det nagellack du önskar göra prickar med. Dutta försiktigt på naglarna, torka av hårspännet med en bomullsrondell i remover -och så väljer du en ny färg. Avsluta med ett lager transparent överlack, men se till att prickarna hunnit torka innan dess!

Av Charlotta Flinkenberg Foto iStock

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras