Vadlånga kjolen – wow, så snygg!

Mini och maxi i all ära – men det är midilängden vi är extra förtjusta i just nu i kjolväg! Den vadlånga kjolen kommer i lite olika utföranden; asymmetrisk, denim, tajt, utställd, veckad eller med volanger. Oavsett vilken variant du väljer så är den vadlånga kjolen utmärkt när du vill känna dig lite mer klädd men samtidigt få visa fina skor och anamma en skön retrostil fast i modern tappning.

Det här blir sommarens hit i kjolväg – ska vi slå vad…?

Denimdekorerat

Jeanskjolar i denna modell är alltid charmigt, på det där 70-talsbohemiska viset. Du kan dra trenden ett steg längre och leta efter en kjol med dekorationer och metallicmönster!

Figurnära

Den tajtare silhuetten på den vadlånga kjolen kontrasteras extra effektfullt med sexiga skor och gärna en edgy överdel som drar blickarna åt sig.

Asymmetriskt

Olika flikiga längder nedtill skapar intressant dramatik kring det här rätt så konventionella och modesta plagget.

Plisserat

Veckad långkjol för tankarna till ”Grease”. Ge den plisserade, vadlånga kjolen en egen attityd och kontraststyla med mönstermixande inslag, lek med silhuetten upptill och välj roliga accessoarer.

Tyllkjolen

Tutu-kjolen är extra söt i vadlångt utförande. Vi får alla sköna Carrie-vibbar av en något längre tyllkjol! Känns den för gullig kan du downdressa den med coola sneakers och balla solglasögon. Eller bär en skinnjacka till.

Klassiska A-varianten

En svart, vadlång kjol i A-formad silhuett av svart, tjockt tyg (leta gärna efter neopren-material!) – finns det något snyggare? 

Av Charlotta Flinkenberg Foto All-About-Fashion

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras