Vågade volanger – ursnyggt i värmen!

När hettan gör att det inte går att bära så mycket annat än skön bomull och svala material mot kroppen, kan det vara kul att välja plagg med volangdetaljer som ger lite krydda åt din outfit. Sommaren 2018 befinner sig volangtrenden på en absolut peak och det går att smyga in dessa böljande tygvågor i klädseln på flera vis. Här får du inspiration i massor:

Volangtoppen

Kanske det enklaste plagget att börja med om du är ovan vid volanger. Antingen som liten detalj vid en axel, eller stora, böljande volanger över hela blusen, eller som del i en singoalla-topp – det finns en uppsjö av varianter på volangtoppar. Psst: Volangtoppen blir superfin ihop med jeans.

Volangklänning

Vill du ha mer av det goda kan du välja en rikligt volangdekorerad klänning, eller en modell som bara visar volang på en del av klänningen, kanske vid axeln eller i kjolen.

Volangkjol

Blir extra snygg till ett enkelt linne eller T-shirt och lite grövre skor, för att kontrastera fint mot Flamenco-vibbarna.

Volangbyxor

För de mest modemodiga finns förstås alternativet volangbyxor. Detta blir ett riktigt kul inslag i din outfit och du kan antingen välja modeller med volanger nere vid benen (det vanligaste) eller en byxa med volangparti runt stussen.

Av Charlotta Flinkenberg Foto All-About-Fashion, iStock

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras