Välkommen på beautykväll med Akademikliniken och Netstyle!

Känns huden lite torr och lysterfattig efter sommarens intensiva solande och badande? Är du sugen på att ge dig själv och din kropp mer fokus nu, lagom till hösten? Då ska du passa på och anmäla dig till Akademikliniken och Netstyles beautykväll!

Onsdag den 12 september mellan 17:30-19:30 bjuder vi in till ett intimt event i Akademiklinikens Walk-in-klinik vid St Eriksplan, Odengatan 106 i Stockholm. Vi serverar lite bubbel i glasen, hälsodrycker och välsmakande tilltugg. Netstyles chefredaktör Charlotta Flinkenberg kommer att prata om sin syn på åldrande, hur omgivningen reagerar på skönhetsingrepp och varför kvinnor drar sig för att berätta att de utfört vissa behandlingar. Charlotta kommer även att ställa frågor till Marika Erlandsson som är certifierad injektionssjuksköterska och Elin Stenberg, auktoriserad hudterapeut.

Vinn en Skin Booster-behandling värd 3.600 kr!

Du får bland annat reda på hur man kan minska på magfettet utan att använda ett kirurgiskt ingrepp (Charlotta har testat), om det gör ont med kemisk peeling och vad Dermapen egentligen kan göra för din hudtyp. Dessutom låter vi Netstyle-läsaren Katarina, 43 år, få sitt livs första fillersbehandling, den fuktgivande injektionsbehandlingen Skin Booster – på plats. Skin Booster är en hudföryngring till skillnad från andra fillers som är mer volymbehandlingar. Här används en tunnflytande gelé med hyaluronsyra. Man skulle kunna förklara Skin Booster som en ansiktsbehandling, fast på insidan!

Netstyles chefredaktör Charlotta Flinkenberg är moderator under beautykvällen.

Vi tävlar även ut en Skin Booster-behandling på plats till en av gästerna. Kanske blir det du som får presentkort på denna lyxbehandling, värd 3600 kronor, som ger huden spänst, lyster och fukttillförsel! Läs mer om behandlingen här.

Du får 20% rabatt på alla bokningar av behandlingar samt hudvårdsprodukter

Som extra grädde på moset erbjuder Akademikliniken hela 20% rabatt på alla bokningar av behandlingar som görs under kvällen. Samma generösa rabatt, 20%, ges på Akademiklinikens fina hudvårdsprodukter. Fria konsultationer kan även bokas under kvällen. Det blir djupa samtal om ytliga ämnen, en hel del skratt och igenkänning, spännande information om hudvård i absolut toppklass. Helt enkelt en trevlig kväll tillsammans där vi samlas för att äta och dricka gott, umgås och frossa i ämnet skönhet. Ta gärna med en vän och unna er lite egentid! Du lämnar vår beautykväll med en goodiebag och massor av ny skönhetskunskap.

Eventet är kostnadsfritt men anmälan är bindande. OSA senast den 7 sept på event@netstyle.se. Skriv hur många som kommer om ni är fler. Begränsat antal platser, först till kvarn.

Varmt välkomna!

Foto Akademikliniken, Pavel Maira

Soft Goat
1995 kr
Clean
730 kr
Asos
332 kr
Indiska
499 kr
Akademikliniken Scincare
785 kr
Flattered
1197 kr
By Malina
2999 kr
Arket
390 kr
Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras