Victoria Silvstedt: ”Så håller jag mig i bikiniform”

Vår favoritjetsetare, börshaj och modell Victoria Silvstedt, 44 år, upprätthåller en fantastisk figur året om. Inte bara inför bikinisäsongen. Victoria reser mycket och pendlar mellan lägenheten i Monaco, New York, St Barths och Miami. Hur är det egentligen möjligt att se ut som Victoria, år efter år? Vilka kost- och träningsrutiner krävs? Well, vi frågade henne!

Du går i bikini flera månader per år. Hur ska en riktigt bra bikini eller baddräkt sitta? Vilken är din favoritmodell?
– Jag älskar baddräkter med high cut! Vit, orange, svart eller beige. Baddräkter är enkelt eftersom man kan dra på sig ett par jeansshorts eller kjol över.

Du är 43 år och i absolut toppform! Vad är det som krävs för att få din figur? 
– Jag undviker helt friterad mat och snabbmat eller junkfood. Dessutom äter jag inte smågodis som jag vet är så poppis i Sverige. Men däremot så äter jag pasta, pizza och mörk choklad. Jag älskar prosecco, självklart från mitt eget märke ”Victoria La Dolce Vita”! Lite bubbles a day keeps the doctor away…

”Jag äter pasta, pizza, mörk choklad och älskar prosecco!”

Hur ser dina träningsrutiner ut på sommaren? Vad tränar du och hur ofta?
– Träningsrutinen håller jag bara när jag är i Monaco. Senaste månaden har det blivit dåligt med träning. Jag har varit i New York i 12 dagar, sedan var det Cannes-festivalen i en vecka. När jag är i New York så promenerar jag mycket och i Cannes springer jag runt i högklackade skor, så det blir min träning. Då jag är hemma i Monaco så kör jag pilates två till tre gånger i veckan, både matt-Pilates och med Reformer. Jag kompletterar det med powerwalks och vandringar vid havet eller i bergen runt om i Monaco.

Har du haft celluliter någon gång? 
– Det är klart att jag har celluliter! Det har väl alla, mer eller mindre? Hmmm, kanske inte när man är 20…

”I Cannes blir träningen att springa runt i högklackade skor”

För några år sedan berättade du för mig att du inte har några särskilda strandväskor utan att du använde din mullvadsfärgade Birkin Bag även till beachen. Gör du det fortfarande? 
– Ja, jag använder den som beach bag eller vardagsväska. Jag har några andra Birkins som håller sig i skick som jag bara använder i få sammanhang, men jag är faktiskt inte lika sugen på Birkins längre… Idag använder jag oftare Alaïas perforerade beach bag till stranden.

Hur lyckas du hålla håret i skick under sommaren?
– Jag undviker att doppa håret i poolvatten. Hatt har jag när jag solar, eller så ligger jag under parasoll.

Man ser dig oftast med en jämn solbränna. Händer det att du bränner dig i solen? Har du några favoritprodukter inom solskydd? 
– Jag skyddar ansiktet så mycket det bara går. SPF 30, sedan makeup-concealer med SPF 30 och ett lätt bronzing powder som skyddar.

Kommer du att tillbringa sommaren någonting i Sverige i år? 
– Självklart kommer jag till Sverige i sommar!

Av Charlotta Flinkenberg Foto Victorias privata, Mattias Ahlm/Sveriges Radio (Victorias sommarprat i P1 hittar du här)

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras