RECENSIONER

Här kan du läsa omdömen om kursen Netstyle Viktcoach, av tidigare deltagare:

”Jag är imponerad (hade i och för sig höga förväntningar). Det jag gillar allra mest är att det är ett förhållningssätt till mat man får lära sig. Nu när kursen är klar är det ingen fråga för mig om jag ska fortsätta leva så här, tänket finns redan där – att göra medvetna val. Kursen har lyckats få mig att sluta se allt i svart eller vitt, det vill säga att det inte är kört om jag äter för mycket chips en dag. På 12 veckor har jag gått ner från 103 till 89,6 kg – alltså 13,6 kg. Min vardagsmotion låg under 5000 steg/dag då jag började. Idag går jag mellan 15.000 och 18.000 steg per dag. Jag ger kursen 10 av 10 i betyg. Anpassningen efter mina förutsättningar har varit fenomenal. Gillar man raka rör och har tillräckligt med självinsikt för att vilja höra sanningen (även när den inte är så smickrande) är detta rätt kurs.”
Anna, 34 år

”Absolut bästa sättet att gå ner i vikt! Och jag har testat det mesta. Allt har varit helt fantastiskt bra, jag har kommit så långt i min viktnedgång som jag inte hade förväntat mig. Jag har gått ner 17,7 kilo och minskat över 60 cm i kroppsomfång*.”
Maria, 48 år

*Fotnot: Maria har efter kursen fortsatt att gå ner på egen hand och har idag gått ner hela 22 kilo totalt!

”I lugn takt har vikten gått nedåt (minus 6,2 kg) samtidigt som mina perspektiv förändrats. Med hjälp av paketet med information och återkoppling så står jag på en betydligt bättre och stabilare plattform. Den mentala biten hade jag inga förväntningar på men det är verkligen vinsten av kursen för mig, då en stor del av min förflyttning varit mental. Jag har lärt mig att allt inte är svart eller vitt (men att allt räknas!), hur jag kan planera mitt kaloriintag efter eventuella snedsteg och på så sätt få en jämnare kosthållning utan vare sig särskilt stora överdrifter men heller inga panikåtgärder. Nu har jag en metod som kan fungera långsiktigt för mig.”
Sarah, 47 år

VILL DU OCKSÅ ANMÄLA DIG? KLICKA HÄR!

”Bra kurs med vettiga råd och tips. Fokuserar väldigt mycket på resten av livet och inte endast på det som är nu. Fastän jag läst otaliga böcker om viktnedgång och i princip ’vet allt redan’, så fick jag mycket nyttigt att tänka på i denna coaching och mer i form av attitydsförändring, vilket ju är viktigast. Jag har gått ner 6,1 kilo vilket jag är nöjd med och ska fortsätta gå ner lika mycket till så att jag når mitt slutmål.”
Johanna, 41 år

”Jättebra kurs som passat mig bra, med stöttande och pushande feedback. Jag gillar att det inte bara varit fokus på maten utan också vardagsmotion och återhämtning. För mig har det varit skönt att mer motion innebar steg, jag hade inte fixat det om det varit krav på löpning, spinning, crossfit etc. Jag har kunnat äta bra frukost, lunch och middag och inte varit mer hungrig än vanligt. Har även slutat att småäta, vilket jag inte ens visste att jag gjorde tidigare. Jag har minskat fem kilo i vikt och nu kan jag ha samma kläder som när pandemin började.”
Karolina, 49 år

”Charlottas ’no nonsense’-sätt passar mig. Kursen funkar bra, hon kommer med mycket klokskap via mail. Jag har framförallt fått nya insikter gällande mellanmål, att de inte behövs. På knappt tolv veckor har jag gått ner 18 kg och minskat över 21 cm i midjan. Jag ger kursen högsta betyg. Den har fått mig att tänka och reflektera över mitt ätande.”
Åsa, 53 år

”När jag anmälde mig till kursen var mitt mål att gå ner så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt. Detta mål har ändrats under kursens gång och fokus har mer och mer gått mot hållbar viktnedgång och hälsa. Hur jag ska leva och äta för resten av livet och göra det på ett sätt som jag orkar hålla i. Dessutom har kursen fått mig att inse hur min stress och brist på sömn påverkat mig, vilket också är något jag sakta men säkert börjat ställa om. Jag har gått ner 7,7 kg och minskat totalt 33 cm i kroppsmått, dubblat mina dagliga steg från 5.000 till 10.000. Sover 8 tim istället för 5-6 tim. Charlotta har gett ärlig och bra feedback som motiverat mig att ta tag i min hälsa överlag. Hon har fått mig att inse vikten av att äta mycket protein och grönsaker (som jag numera älskar). Charlotta har genom denna kurs gett mig en trygghet i att snedsteg händer, men att man efter detta fortsätter som vanligt mot sitt hälsosamma jag. Detta gör att jag är övertygad om att jag kommer att fortsätta på denna väg även efter kursens slut. Jag är väldigt nöjd med kursens innehåll och Charlottas feedback.”
Cecilia, 42 år

”Jag har inte bara nått mitt mål (minus 12,1 kg och minus 42 cm i kroppsmått), utan fått en massa verktyg för att kunna hålla vikten framöver och hantera kosten i alla situationer jag hamnar i. Feedbacken har varit fantastisk, alltid rak och tydlig och aldrig har den fått mig att tappa lusten eller tron på mig själv. Kursen är väldigt bra och individanpassad. jag ger den 10 av 10 i betyg och kommer att rekommendera den för vänner. Tack, Charlotta!”
Jessica, 36 år

VILL DU OCKSÅ NÅ DITT MÅL? KLICKA HÄR!

”Mycket bra material som är enkelt att tillämpa, inte en massa strunt, utan man förstår att det är skrivet av någon som vet vad den pratar om. Jag älskar humorn och hur kursmaterialet är skrivet överlag. Kursen är allt jag saknat förut av dieter och böcker mm. Jag gillar att man ’kör själv’ och verkligen lär sig att klara sig stå på egna ben, det är ju det som är hela grejen med att kunna klara av att viktminska men framförallt hålla nya vikten. Mitt helhetsintryck av kursen är jättepositiv, jag har gått ner 7,8 kilo och ökat min vardagsmotion från knappt 5.000 steg/dag till 10.000-12.000 steg/dag. 10 av 10 i betyg!”
Helena, 49 år

”Mycket kunde jag innan men gjorde inte. Charlotta har fått mig att gå till handling! Jag har ökat min aktivitetsnivå från 5.000-8.000 steg/dag till 15.000-18.000 steg/dag. Viktminskningen är bra (minus 5,8 kilo) och Charlottas coachning och utskicken har varit till stor hjälp. Ser fram emot fortsättningskurser!”
Mia, 47 år

”Min man säger att jag har gått ner 6,5 kilo ’utan ansträngning’, så han har tydligen inte märkt att mängden snabbmakaroner och köttbullar minskat drastiskt… Jag är jättenöjd och känner att jag fått ny kunskap som jag testat, låtit sjunka in och applicerar i min vardag. Det har varit en rolig och lärorik kurs, jag är glad att jag anmälde mig. Vill också tillägga att jag tycker att kursen har varit väldigt prisvärd.”
Anna, 43 år

”Kursen har fått mig att förstå sambandet mellan sömnen, stressen och maten för att kunna gå ner i vikt. Och självklart att även promenaderna är viktiga. Tycker att allt har varit så bra, 10 av 10 i betyg. Önskar att kursen höll på längre!”
Nadia, 53 år

”Kursen har varit väldigt bra, jag ger den 10 av 10 i betyg. Charlotta ger rak, ärlig och bra feedback som har fått mig att känna mig positiv och inte alls tappa sugen. Jag har känt mig sedd av henne och hennes kommentarer är väldigt träffsäkra. Jag gillar också att Charlotta som coach verkligen inte kommer med förbud utan tipsar om små glassar (istället för stora) eller att blanda rosévin med Sprite zero, det gör ju att man inte har någon anledning att ge upp. Charlotta har fått mig att tänka på många saker i hur mitt liv ser ut med jobb och stress och varför jag hamnat där jag är.”
Christina, 47 år

VILL DU OCKSÅ KUNNA BERÄTTA OM DIN FRAMGÅNG? KLICKA HÄR!

”Det märks verkligen att Charlotta har varit där själv och kan alla fällor och ursäkter som finns… Kursen är bra upplagd med en stor mängd info som portioneras ut på ett smart sätt. Jag har nått ett resultat som jag är nöjd med. Tack!”
Katharina, 51 år

”För mig var kursen fantastisk! Mycket bättre än förväntningarna jag hade. Lätt att förstå, tydlig och rak kommunikation och massa tips och råd. Jag har hårdtränat större delen av mitt liv och stått på samma vikt more or less men först nu förstått kostens betydelse och hur hård, intensiv träning kan stressa min kropp som redan var stressad. Sedan jag började på Netstyle Viktcoach har jag nästan bara promenerat varje dag, gått ner de kilon jag ville och nått mitt mål Men inte bara det – jag sover bättre, är mindre stressad och min mage mår bättre än den gjort på flera år! Jag är mer än nöjd – tack!”
Catherine, 49 år

”En av de bästa kurserna, alla kategorier, som jag har gått.”
Pia, 59 år

”Det som kursen framför allt gett mig är insikten om långsiktighet, uthållighet och ’tillräckligt bra’-tänket. En fördel är att det inte är fokus på att väga maten eller följa recept, utan att man själv måste lära sig att komponera en välavvägd måltid. Jag uppskattar det personligen då det i längden ändå inte går att hålla på att mäta eller motsvarande. Jag har gått ner 4,9 kg, fått en ökad acceptans gentemot mig själv vad gäller (bristen av) högintensiv träning och att promenader under vissa perioder får anses vara tillräckligt. Jag anser att kursen är unik i sitt slag då den fokuserar mycket på mentala strategier och det märks att Charlotta har mycket goda kunskaper om det mänskliga psyket och mänskliga beteenden. Det märks att hon är ambitiös, kunnig på området och engagerad.”
Vilma, 39 år

”Charlotta har stor personkännedom och det tror jag var pricken över i:et. Hon såg och hörde allt, även det som inte sades. Kursen är mycket sund och långsiktig. Charlotta har en grym verklighetsuppfattning som passade mig bra! Hon har lärt mig att skippa mellanmål, att snedsteg är okej om man planerar dom och vikten av att se det hela långsiktigt. Jag ger kursen 10 av 10 i betyg.”
Therese, 46 år

”Jag är otroligt nöjd och har lärt mig BALANS! Sällanmålen gör att min aptit regleras, så skönt att slippa hålla på och dutta med mellanmål. Sedan har det ju varit semester under denna kurs och jag hade väl önskat mig ännu mer resultat än minus 3,7 kilo, men är ändå otroligt tacksam då jag har hittat ett normalt sätt att äta och motionera. Alla andra tusen gånger jag velat gått ner i vikt hade jag misslyckats vid det här laget och inte orkat hålla i. Det bästa är att jag inte ger avkall på något, utan jag äter vad jag vill, men planerar mina avsteg och har blivit bättre på att få in mer grönsaker och protein i min kost. Kommer att sakna peppen jag fått varje vecka och är lite nervös över att jag nu ska klara mig på egen hand, men vet att jag kommer att fixa det!”
Frida, 46 år

”Blev positivt överraskad över att kursen var så personligt riktad. Bra med feedbacken, känns som att Charlotta lyssnar. Jag ger den 9 av 10 i betyg. Kursen har lärt mig att jag kan.”
Anne-Charlotte, 46 år

”Det som har hjälpt mig mest är den avslappnade approachen att jag inte behöver superträna, späka mig eller räkna kalorier resten av livet. Viktcoach-kursen var precis vad jag behövde, hård men rättvis feedback från Charlotta som fått mig att förstå mina problem och bra förslag på vad jag ska göra åt dem. Tack vare hennes vägledning har jag själv hittat styrkan att ta till mig och genomföra detta i lagom tempo. Har gått ner drygt 5 kilo och är motiverad att fortsätta min viktminskning. Råden är genomförbara och inte alls extremt on/off som jag har bantat med förr – den typen av dieter är jag så färdig med. Tänket jag har lärt mig via denna kurs är det jag alltid har längtat efter, men inte lyckats komma på själv – så TACK!”
Jeanette, 51 år

”Kursen har varit mycket tänkvärd och intressant. Det är kul att det finns så mycket klokskap i detta med vikt, mat och livsstil som inte presenterats så här bra tidigare. Charlotta är jätteduktig, inspirerande och kunnig. Tack vare hennes feedback har jag blivit något bättre på att prioritera mig själv.”
Viveka, 68 år

”Jag har gått ner 8,8 kilo. Återkopplingen har varit toppen. Jag är mycket nöjd med kursen och ger den 9 av 10 i betyg. Vissa saker visste jag redan men behövde fräscha upp, andra tips var nya och intressanta. Jag har försökt göra bättre val i vardagen, ökat på vardagsmotionen och sakta men säkert vridit mitt kostintag till ett mer hälsosamt läge. Tack för en bra kurs, detta är bara början – nu ska jag ut och praktisera mera!”
Åsa, 50 år

”Kursen har varit en mycket bra investering för mig och verkligen gett resultat! Minus 4,7 kilo och minus 22 cm i mått runt om på kroppen. Det bästa är att jag inte ser den som någon ’tillfällig kur’ utan det känns nu helt naturligt. Jag gillar Charlottas ton i hennes feedback och att hon har levererat massor av bra tips. Bra med ljudfiler ibland också. Skillnaden känns på både in- och utsidan! Jag har fått många nya insikter och gillar mitt nya uppdaterade jag. Tycker om att hålla händerna i midjan och känna hur bra det känns. Jag är säkrare och mer medveten, har energi och lust. En av de bästa kurserna, alla kategorier, som jag har gått.”
Pia, 59 år

”Har lärt mig sååå mycket: hur man sätter ihop vettiga måltider, vikten av att äta protein och hur mycket kalorier det faktiskt är i vissa livsmedel. Jag uppskattar att Charlotta inte lindar in saker utan är uppriktig – dock alltid med värme och en peppande attityd. Svaren jag fått på frågor jag ställt har alltid varit välformulerade och pedagogiska och Charlotta har alltid varit tillgänglig. Jag har börjat reflektera över mat och hälsa och ökat min fysiska aktivitet. Känner mig stärkt i att jag kommer kunna fortsätta jobba med de verktyg jag har fått med mig och har accepterat att det kommer att ta tid att hitta en balans som är rätt för mig. Jättenöjd och så glad att jag hoppade på detta!”
Therese, 33 år

”Viktcoach-kursen var bättre än jag förväntat mig. Ett jättebra upplägg som baseras på kunskap, praktiska råd och ett bra förhållningssätt. Jag har lärt mig att det går att lägga om sin livsstil utan att göra avkall på att leva bra.”
Cecilia, 58 år

”Jag hade inte kunnat föreställa mig innan att det skulle vara SÅ mycket vi skulle gå igenom och som jag kan ha med mig. Det här är en annorlunda viktkurs än vad jag är van vid. Det har varit väldigt grundligt och tydligt. Jag upplever att jag har kunnat vara fullständigt ärlig och öppen då jag inte känner att Charlotta ’dömer’ eller ser ner på mig. Det jag tar med mig mest är ett nytt mentalt tankesätt och känslan att det är möjligt med ’normal’ mat och rörelse, det behöver inte vara något extremt!
Camilla, 35 år

”Det har varit jätteroliga och lärorika veckor! Jag är supernöjd och har fått så många bra tips om hur jag ska tänka för mat kring viktnedgång och för att äta balanserat i framtiden. Är väldigt glad över att jag lyckats sluta småäta och nu äter 3 ordentliga måltider och ett mellis med god och bra mat som jag blir mätt på. Min överätning har slutat och jag har fått mer balans. Jag gör matlådor som underlättar mycket. Dessutom har jag börjat planera mina utsvävningar. Promenaderna mår jag väldigt bra av. Jag ger kursen 9 av 10 i betyg och håller tummarna för att det kommer någon fortsättning. Charlottas feedback har varit jättebra och på en lagom nivå. Jag har gått ner 7,2 kilo och dubblat antalet steg per dag under denna kurs. Är så glad och tacksam över att jag gjorde detta!”
Katarina, 58 år

VILL DU OCKSÅ ANMÄLA DIG? KLICKA HÄR!