RECENSIONER

Här kan du läsa omdömen om kursen Netstyle Viktcoach, av tidigare deltagare:

”Jag är imponerad (hade i och för sig höga förväntningar). Det jag gillar allra mest är att det är ett förhållningssätt till mat man får lära sig. Nu när kursen är klar är det ingen fråga för mig om jag ska fortsätta leva så här, tänket finns redan där – att göra medvetna val. Kursen har lyckats få mig att sluta se allt i svart eller vitt, det vill säga att det inte är kört om jag äter för mycket chips en dag. På 12 veckor har jag gått ner från 103 till 89,6 kg – alltså 13,6 kg. Min vardagsmotion låg under 5000 steg/dag då jag började. Idag går jag mellan 15.000 och 18.000 steg per dag. Jag ger kursen 10 av 10 i betyg. Anpassningen efter mina förutsättningar har varit fenomenal. Gillar man raka rör och har tillräckligt med självinsikt för att vilja höra sanningen (även när den inte är så smickrande) är detta rätt kurs.”
Anna, 34 år

”Charlottas ’no nonsense’-sätt passar mig. Kursen funkar bra, hon kommer med mycket klokskap via mail. Jag har framförallt fått nya insikter gällande mellanmål, att de inte behövs. På knappt tolv veckor har jag gått ner 18 kg och minskat över 21 cm i midjan. Jag är nöjd och ger kursen 10 av 10 i betyg. Den har fått mig att tänka och reflektera över mitt ätande.”
Åsa, 53 år

”Kursen har varit väldigt bra, jag ger den 10 av 10 i betyg. Charlotta ger rak, ärlig och bra feedback som har fått mig att känna mig positiv och inte alls tappa sugen. Jag har känt mig sedd av henne och hennes kommentarer är väldigt träffsäkra. Jag gillar också att Charlotta som coach verkligen inte kommer med förbud utan tipsar om små glassar (istället för stora) eller att blanda rosévin med Sprite zero, det gör ju att man inte har någon anledning att ge upp. Charlotta har fått mig att tänka på många saker i hur mitt liv ser ut med jobb och stress och varför jag hamnat där jag är.”
Christina, 47 år

VILL DU OCKSÅ ANMÄLA DIG? KLICKA HÄR!

”För mig var kursen fantastisk! Mycket bättre än förväntningarna jag hade. Lätt att förstå, tydlig och rak kommunikation och massa tips och råd. Jag har hårdtränat större delen av mitt liv och stått på samma vikt more or less men först nu förstått kostens betydelse och hur hård, intensiv träning kan stressa min kropp som redan var stressad. Sedan jag började på Netstyle Viktcoach har jag nästan bara promenerat varje dag, gått ner de kilon jag ville och nått mitt mål Men inte bara det – jag sover bättre, är mindre stressad och min mage mår bättre än den gjort på flera år! Jag är mer än nöjd – tack!”
Catherine, 49 år

”En av de bästa kurserna, alla kategorier, som jag har gått.”
Pia, 59 år

”Jag är otroligt nöjd och har lärt mig BALANS! Sällanmålen gör att min aptit regleras, så skönt att slippa hålla på och dutta med mellanmål. Sedan har det ju varit semester under denna kurs och jag hade väl önskat mig ännu mer resultat än minus 3,7 kg, men är ändå otroligt tacksam eftersom jag har hittat ett normalt sätt att äta och motionera. Alla andra tusen gånger jag velat gått ner i vikt hade jag misslyckats vid det här laget och inte orkat hålla i. Det bästa är att jag inte ger avkall på något, utan jag äter vad jag vill, men planerar mina avsteg och har blivit bättre på att få in mer grönsaker och protein i min kost. Kursen får 10 av 10 i betyg. Har inte saknat något, det har varit lagom mycket information. Kommer att sakna peppen jag fått varje vecka och är lite nervös över att jag nu ska klara mig på egen hand, men vet att jag kommer att fixa det!”
Frida, 46 år

”Blev positivt överraskad över att kursen var så personligt riktad. Bra med feedbacken, känns som att Charlotta lyssnar. Jag ger den 9 av 10 i betyg. Kursen har lärt mig att jag kan.”
Anne-Charlotte, 46 år

”Det som har hjälpt mig mest är den avslappnade approachen att jag inte behöver superträna eller späka mig eller räkna kalorier resten av livet. Viktcoach-kursen var precis vad jag behövde, hård men rättvis feedback från Charlotta som på ett bra vid fått mig att förstå mina problem och bra förslag på vad jag ska göra åt dem. Det är tack vare hennes vägledning jag själv har hittat styrkan att ta till mig och genomföra detta i lagom tempo. Jag har sett detta som start på en livsstilsförändring som jag kommer att fortsätta med de redskap jag fått. Har gått ner drygt 5 kilo och är motiverad att fortsätta min viktminskning. Jag har fått ett väldigt stort förtroende för Charlotta och känt mig helt trygg med hennes råd. De är genomförbara och inte alls extremt on/off som jag har bantat med förr – den typen av dieter är jag så färdig med. Tänket jag har lärt mig via denna kurs är det jag alltid har längtat efter, men inte lyckats komma på själv – så TACK!”
Jeanette, 51 år

”Jag har gått ner 8,8 kg. Återkopplingen har varit toppen. Jag är mycket nöjd med kursen och ger den 9 av 10 i betyg. Vissa saker visste jag redan men behövde fräscha upp, andra tips var nya och intressanta. Jag har försökt göra bättre val i vardagen, ökat på vardagsmotionen och sakta men säkert vridit mitt kostintag till ett mer hälsosamt läge. Tack för en bra kurs, detta är bara början – nu ska jag ut och praktisera mera!”
Åsa, 50 år

”Kursen har varit en mycket bra investering för mig och verkligen gett resultat! Minus 4,7 kg och minus 22 cm i mått runt om på kroppen. Det bästa är att jag inte ser den som någon ’tillfällig kur’ utan det känns nu helt naturligt. Jag gillar Charlottas ton i hennes feedback och att hon har levererat massor av bra tips. Bra med ljudfiler ibland också. Skillnaden känns på både in- och utsidan! Jag har fått många nya insikter och gillar mitt nya uppdaterade jag. Tycker om att hålla händerna i midjan och känna hur bra det känns. Jag är säkrare och mer medveten, har energi och lust. En av de bästa kurserna, alla kategorier, som jag har gått.
Pia, 59 år

”Har lärt mig sååå mycket: hur man sätter ihop vettiga måltider, vikten av att äta protein och hur mycket kalorier det faktiskt är i vissa livsmedel. Jag är nöjd med feedbacken och uppskattar att Charlotta är rak och inte lindar in saker utan är uppriktig – dock alltid med värme och en peppande attityd. Svaren jag fått på frågor jag ställt har alltid varit välformulerade och pedagogiska och Charlotta har alltid varit tillgänglig. Jag har börjat reflektera över mat och hälsa och ökat min fysiska aktivitet. Känner mig stärkt i att jag kommer kunna fortsätta jobba med de verktyg jag har fått med mig och har accepterat att det kommer att ta tid att hitta en balans som är rätt för mig. Jag är jättenöjd och så glad att jag hoppade på detta!”
Therese, 33 år

”Viktcoach-kursen var bättre än jag förväntat mig. Ett jättebra upplägg som baseras på kunskap, praktiska råd och ett bra förhållningssätt. Jag har lärt mig att det går att lägga om sin livsstil utan att göra avkall på att leva bra.”
Cecilia, 58 år

”Det har varit jätteroliga och lärorika veckor! Jag är supernöjd och har fått så många bra tips om hur jag ska tänka för mat kring viktnedgång och för att äta balanserat i framtiden. Är väldigt glad över att jag lyckats sluta småäta och nu äter 3 ordentliga måltider och ett mellis med god och bra mat som jag blir mätt på. Min överätning har slutat och jag har fått mer balans. Jag gör matlådor som underlättar mycket. Dessutom har jag börjat planera mina utsvävningar. Promenaderna mår jag väldigt bra av. Jag ger kursen 9 av 10 i betyg och håller tummarna för att det kommer någon fortsättning. Charlottas feedback har varit jättebra och på en lagom nivå. Jag har gått ner 7,2 kilo och dubblat antalet steg per dag under denna kurs. Är så glad och tacksam över att jag gjorde detta!”
Katarina, 58 år

VILL DU OCKSÅ ANMÄLA DIG? KLICKA HÄR!