NETSTYLE VIKTCOACH

• Är du missnöjd med din vikt och din livsstil?
• Har du testat flera viktminskningsmetoder och dieter utan att hitta ett långvarigt resultat?
• Hakar du ofta på träningstrender och köper gymkort eller binder upp dig på nya aktiviteter, men orkar sällan fullfölja?
• Har du låg energi och är missnöjd med hur kläderna sitter?
• Äter du i smyg, stjäl du barnens godis, provsmakar mycket mat och har svårt att hålla dig borta från skafferiet och kylskåpet mellan måltiderna?
• Är du trött på att följa strikta kostscheman och vill ha en ENKEL metod att förhålla dig till, som inte kräver krångliga recept eller särskilda livsmedel?

Då ska du anmäla dig till Netstyle Viktcoach! 

RECENSIONER FRÅN TIDIGARE DELTAGARE – KLICKA HÄR!

Vad är Netstyle Viktcoach?

Ett åtta veckor långt Viktcoach-program online där du lär dig att äta rätt, hur du ska undvika överätning, smygätning och ta bort skuldbeläggandet och skammen kring mat. Du får grundläggande baskunskaper kring kost och får lära dig hur du ska planera och effektivisera dina måltider. Du får konkreta redskap och verktyg som hjälper dig att överkomma dina mentala blockeringar kring mat och vikt. Efter att du har svarat på frågor gällande din nuvarande hälsostatus och tidigare vikthistorik, samt din relation till mat, så får du en skräddarsydd plan kring hur du ska bli av med dina destruktiva ätbeteenden och istället välja en kosthållning som är enkel och går att följa livet ut.

FRÅGOR & SVAR – KLICKA HÄR!

Du kommer att få recept, konkreta tips och inspiration att följa för att lättare nå ditt mål. Individuell coaching och rådgivning ingår i form av mail, ljudfiler, PDF:er och informationsvideos. Inga träningsscheman ingår i Netstyle Viktcoach, vi fokuserar enbart på kost och vikt, då det är ett så pass omfattande område. Många överskattar effekten av träning och underskattar hur mycket de äter. Du kommer dock att behöva promenera, dagligen (eller annan form av vardagsaktivitet). Viktigt att poängtera att detta är en coachingkurs och inte enbart kostrådgivning, vilket innebär att du själv behöver agera och ändra rutiner för att skapa den förändring du önskar. En kontinuerlig dialog mellan dig och coachen är nödvändig.

Vem är din viktcoach?

Netstyles chefredaktör, mediaprofilen Charlotta Flinkenberg är den som kommer att ge dig en VIP-coachning inom området kost och mindset kring varaktig viktnedgång. Hon har gett ut två böcker om hälsa, träning och vikt och har skrivit över 200 hälsorelaterade tidningsartiklar genom åren. Charlotta är utbildad kostrådgivare och coach via PT Distans Utbildningar. Sedan hon startade Netstyle Viktcoach i april 2021 har hon framgångsrikt hjälpt närmare ett hundratal kvinnor att gå ner i vikt och öka sin vardagsmotion, men framför allt att ge dem ett större självförtroende och handlingskraft och ansvar för sin hälsa och välmående.

Charlotta Flinkenberg har en bakgrund som före detta matmissbrukare och tog på egen hand tag i sin hälsa för 17 år sedan och gick ner 25 kilo, enbart med hjälp av rätt kost. Flinkenberg har hållit sin vikt stabil sedan dess, trots ett stressigt liv, graviditeter (varav en tvillinggraviditet) och perioder utan annan träning än promenader. Charlottas rättframma sätt, självdistans, gedigna kunskap inom kostområdet och egna upplevelser gör henne till en väl lämpad coach för viktminskning som är hållbar och genomförbar.

Hur funkar det rent praktiskt?

Du anmäler dig genom formuläret här nedan och avvaktar sedan bekräftelsemail från oss. Den dagen ditt Netstyle Viktcoach-program startar så blir du kontaktad via mail och får därefter instruktioner om hur du ska aktivera programmet.

Du kommer att behöva svara på frågor via mail, ta bilder och skicka in, samt följa de åtgärdsplaner som som sätts upp utefter dina behov. Inget program är det andra likt eftersom alla har olika förutsättningar. Vissa av råden delas ut till samtliga deltagare då det är generella och viktiga kunskaper kring kost, motivation, planering, portionskontroll, självbild mm.

Du får ställa obegränsat antal frågor under Viktcoach-perioden och får svar via mail inom 24 timmar (vardagar). Varje vecka får du personlig uppföljning via mail med Charlotta Flinkenberg, där vi går igenom veckan som gått med konstruktiv feedback och en strategi för nästkommande vecka.

Vad kostar det?

5.995 kr inklusive moms. Du kan betala hela beloppet på en gång eller dela upp betalningen i två omgångar och betala 2997,50 kr/månad.
Webbtjänster för viktminskning ska räknas som skattefri friskvård, läs mer om friskvårdsbidrag i frågor & svar. Då Charlotta är ensam coach för programmet (och inte delegerar rådgivningen till någon annan) så behandlas alla som VIP-kunder. På grund av stort intresse och begränsat antal deltagare så tar platserna fort snabbt.

FIN PREMIE FÖR ALLA SOM BOKAR MARSKURSEN!

Anmäl dig till kursen som startar 1 mars så får du ett superfint paket från Clarins, värt 540 kr på köpet! Beautypaketet består av Moisture Rich Body Lotion, 100 ml och bästsäljande fuktighetskrämen Hydra-Essentiel, 30 ml. Observera att antalet platser till kursen är begränsade, så först till kvarn!

När startar Viktcoach-programmet?

Det finns olika startdatum, välj vilket som passar dig. Viktcoach-programmen är 8 veckor långa.

Vid frågor: viktcoach@netstyle.se

Ser fram emot din bokning!

Varma hälsningar, Charlotta Flinkenberg

GÖR DIN BOKNING HÄR!