NETSTYLE VIKTCOACH

• Är du överviktig?
• Har du testat flera viktminskningsmetoder och dieter utan att hitta ett långvarigt resultat?
• Hakar du ofta på träningstrender och köper gymkort eller binder upp dig på nya aktiviteter, men orkar sällan fullfölja?
• Har du låg energi och är missnöjd med hur kläderna sitter?
• Äter du i smyg, stjäl du barnens godis, provsmakar mycket mat och har svårt att hålla dig borta från skafferiet och kylskåpet mellan måltiderna?
• Är du trött på att följa strikta kostscheman och vill ha en ENKEL metod att förhålla dig till, som inte kräver krångliga recept eller särskilda livsmedel?

Då ska du anmäla dig till Netstyle Viktcoach! 

Vad är Netstyle Viktcoach?

Ett tre månader långt Viktcoach-program online där du lär dig att äta rätt, hur du ska undvika överätning, smygätning och ta bort skuldbeläggandet och skammen kring mat. Du får grundläggande baskunskaper kring kost och får lära dig hur du ska planera och effektivisera dina måltider. Du får konkreta redskap och verktyg som hjälper dig att överkomma dina mentala blockeringar kring mat och vikt.

Efter att du har svarat på frågor gällande din nuvarande hälsostatus och tidigare vikthistorik, samt din relation till mat, så får du en skräddarsydd plan kring hur du ska bli av med dina destruktiva ätbeteenden och istället välja en kosthållning som är enkel och går att följa livet ut.

Du kommer att få recept och motivationsscheman att följa för att lättare nå ditt mål. Individuell coaching och rådgivning ingår i form av telefonsamtal, mail och informationsvideos.

Inga träningsscheman ingår i Netstyle Viktcoach, vi kommer att fokusera enbart på kost och vikt, då det är ett så pass omfattande område. Många överskattar effekten av träning och underskattar hur mycket de äter. Du kommer att behöva promenera, dagligen. Det är all aktivitet som kommer att krävas av dig.

Fler frågor och svar hittar du här!

Vem är din viktcoach?

Netstyles chefredaktör, mediaprofilen Charlotta Flinkenberg är den som kommer att ge dig en VIP-coachning inom området kost och viktnedgång. Hon har gett ut två böcker om hälsa, träning och vikt och har skrivit över 200 hälsorelaterade tidningsartiklar genom åren.

Charlotta Flinkenberg har en bakgrund som före detta överviktig och matmissbrukare och tog på egen hand tag i sin hälsa för 17 år sedan och gick ner 25 kilo, enbart med hjälp av rätt kost. Trebarnsmamman och entreprenören Flinkenberg har hållit sin vikt stabil sedan dess, trots ett stressigt liv, graviditeter (varav en tvillinggraviditet) och långa perioder utan annan träning än promenader.

Charlottas rättframma sätt, i kombination med självdistans, en gedigen kunskap inom kostområdet och egna upplevelser gör henne till en väl lämpad coach för viktminskning som är hållbar och genomförbar.

Hur funkar det rent praktiskt?

Du anmäler dig genom formuläret här nedan och avvaktar sedan bekräftelsemail från oss. Där får du också reda på om du är en av dem som fått en snabbhetsbonus.

Den dagen ditt Netstyle Viktcoach-program startar så blir du kontaktad via mail och får därefter instruktioner om hur du ska aktivera programmet.

Du kommer att behöva svara på frågor via mail eller telefon, ta bilder och skicka in, samt följa de åtgärdsplaner som som sätts upp utefter dina behov. Inget program är det andra likt eftersom alla har olika förutsättningar.

Du får ställa obegränsat antal frågor under Viktcoach-perioden och får svar via mail inom 24 timmar (vardagar).

Varje vecka får du en personlig uppföljning via videolänk med Charlotta Flinkenberg, där vi går igenom veckan som gått med konstruktiv feedback och en strategi för nästkommande vecka.

Vad kostar det?

5.495 kr inklusive moms. Du kan betala hela beloppet på en gång eller dela upp betalningen i tre omgångar och betala 1832 kr/månad.

När startar Viktcoach-programmet?

Det finns två olika startdatum, välj vilket som passar dig. Antingen start 1 maj 2021 eller 1 juni 2021. Båda Viktcoach-programmen är tre månader långa.

OBS: Snabbhetsbonus!

De 10 första som anmäler sig får en Fitbit Versa Lite 2, en smartwatch värd 1999 kr i färgen rose/gold. OBS: SLUTSÅLT!

Just nu får du ett Clarins-kit bestående av produkterna Fresh Scrub, Hydra Mask, Contour Oil och en necessär.

Vid frågor: viktcoach@netstyle.se

Ser fram emot din bokning!

Varma hälsningar, Charlotta Flinkenberg

GÖR DIN VIKTCOACHBOKNING HÄR: